skip to Main Content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Oude tijden herleven op Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag (26 mei 2022) is de Nationale Stoomtreindag! Op deze dag rijdt de VSM met meerdere stoomtreinen intensief tussen Apeldoorn en Beekbergen, en tussen Beekbergen en Loenen.

In ons historische Museumstoomdepot vinden verschillende activiteiten plaats. Locomotieven worden gerangeerd, op de draaischijf geplaatst, van kolen voorzien door een oude kolenkraan, en onder de waterkolommen gereden voor het innemen van water. Ook rijden er vanuit Beekbergen goederentreinen en worden er historische diesellocomotieven ingezet. En voor een hapje en een drankje kunt u terecht in de treinen en op het terras van Beekbergen.

Als u gaat dauwtrappen kunt u op deze dag bovendien gratis uw fiets meenemen!

Aankomende rijdagen

  • No Events were found.

Dienstregeling

Op Hemelvaartsdag zal gereden worden volgens deze intensieve dienstregeling.

Parkeren

Een ruime parkeergelegenheid is ingericht in de buurt van het Museumstation Beekbergen aan de Hulleweg (ongeveer vijf minuten wandelen), de bijdrage voor het parkeren is alleen contant te voldoen.

Tarieven

De actuele tarieven voor dit evenement kunt u vinden op de tarieven-pagina.

Tickets

Dagkaarten zijn te koop in de voorverkoop via onze website, op de dag zelf kunt u deze kaarten aanschaffen bij conducteurs op de stoomtrein of in het stationsgebouw in Beekbergen.

Cart
Back To Top