Skip to content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

De mooiste dag van uw leven op de rails

Wilt u een onvergetelijk feest op een bijzondere locatie, neem uw gasten dan mee in de stoomtrein, voor een speciale rit. Het sfeervolle plaatje van het rustieke station van Beekbergen, de imposante locomotieven en de karakteristieke rijtuigen vormen een unieke achtergrond.

Er is er een mogelijkheid om uw treinreis een culinair tintje te geven, hiervoor heeft de VSM enkele historische internationale restauratierijtuigen die zijn uitgerust met complete keukens. Zo kunt u in onze historische rijtuigen comfortabel en sfeervol tafelen. Er zijn talloze mogelijkheden, bijvoorbeeld een ontvangst met champagne, of we serveren een lekkere kop koffie met een stuk bruidstaart of lekkere bonbon’s. Wij verzorgen graag een feestlunch, high-tea of diner voor uw gezelschap.

– Tekst gaat verder onder de foto –

Op het juiste spoor
met uw eigen trein!

In Beekbergen is het Museumstation van de VSM gevestigd met het stoomdepot en de locomotievenloods. Het stoomdepot geeft u een indruk van het stoomtijdperk van de spoorwegen uit de vorige eeuw, u zet hier letterlijk een stap terug in de tijd. Een bezoek aan het stoomdepot, met vele voorzieningen die nodig zijn om met stoomlocomotieven te rijden, is het meer dan waard.

Voor uw gezelschap kan desgewenst een rondleiding worden verzorgd over het depot en de locomotievenloods, waarbij wordt verteld wat er zoal komt kijken bij het rijden met historische stoomtreinen. Ook buiten de rijdagen om wordt voor gezelschappen mogelijkheid geboden een rondleiding te krijgen over stoomdepot. Het station heeft een prachtige stationsrestauratie met diverse mogelijkheden voor een kopje koffie, lunch, high tea of een buffet.

Maatwerk

Bij de VSM is er de mogelijkheid om een (stoom)trein af te huren. In overleg wordt de dienstregeling speciaal voor u samengesteld en bepaalt u zelf wanneer vanaf welk station u vertrekt en eventueel extra tijd inplant om het stoomdepot te bezoeken. Voor kleine gezelschappen kunnen we mogelijk een aantrekkelijk aanbod doen voor de zondagen van april tot november. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. U huurt uw eigen stoomtrein al vanaf €3.300,- en een dieseltrein vanaf €1.900,-.

Cart
Back To Top