Ga naar hoofdinhoud
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Een heerlijke lunch met een historisch tintje

Gedurende het seizoen stoomt de VSM geregeld met een stoomtrein over de Veluwe, in deze trein zal een origineel Wagon-Lits restauratierijtuig uit 1927 meerijden. Tijdens deze reis over een deel van de VSM-spoorlijn, kunt u tijdens enkele zon- en feestdagen in het restauratierijtuig genieten van een uitgebreide lunch. Tijdens de lunch worden verschillende kleine gerechtjes en overheerlijke broodjes geserveerd die u zelf kunt beleggen.

Aankomende rijdagen

Gedurende het rijseizoen komen nieuwe dagen in de verkoop, blijf onze website in de gaten houden. Vooralsnog staan er de komende maand geen lunch- of dinerritten op de planning (we hanteren geen wachtlijst).

  • No Events were found.

Vertrektijden

De vertrektijd is om 10:55 uur vanaf het Museumstation Beekbergen (hier bent u terug om 13:30), daarnaast kunt u ook opstappen in Apeldoorn om 11:45 (hier bent u terug om 14:50). Gedurende de reis heeft u daarnaast 45 minuten de tijd om het Museumstoomdepot in Beekbergen te bezoeken. In- en/of uitstappen op andere stations of tijdenstippen is niet mogelijk.

Tarieven

De actuele tarieven voor dit arrangement kunt u vinden op de tarieven-pagina.

Tickets

Voor dit arrangement is reserveren verplicht, reserveren is mogelijk via onze online kaartjeswinkel.

Vooralsnog staan er de komende maand geen lunch- of dinerritten op de planning (we hanteren geen wachtlijst).

Winkelwagen
Back To Top