skip to Main Content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Samen met Sinterklaas genieten van een reis over de Veluwe!

Sinterklaas en zijn Pieten zijn in november weer in ons land en dat gaat de VSM natuurlijk vieren. Naast het reizen met de stoomboot is Sinterklaas ook gek op onze stoomtreinen, een paar jaar geleden heeft hij zelfs onze stoomtrein gebruikt om van Spanje naar Nederland te reizen! Sinterklaas komt daarom met een heleboel Pieten naar Beekbergen om samen met jullie te genieten van een fantastisch bezoek aan het Museumstoomdepot en een treinreis in één van onze zitrijtuigen tussen Beekbergen en Eerbeek.

Sinterklaas komt natuurlijk niet alleen maar gezellig met de trein meereizen met jullie allemaal, hij neemt voor ieder kind ook nog een verrassing mee uit Spanje. En de Pieten zullen tijdens de rit naar Eerbeek niet stilzitten!

In verband met Coronamaatregelen is er helaas geen restauratierijtuig of pannenkoekenarrangement in de trein aanwezig. Mocht u tijdens de rit gebruik willen maken van enkele versnaperingen dan kunt u deze voor vertrek aanschaffen in het stationsgebouw van Beekbergen.

Let op:
Voor de Sinterklaas Pepernoten-Express heeft u volgens de regels van de Rijksoverheid een Coronatoegangsbewijs nodig. U kunt op één van deze drie manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

  • Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
  • Herstelbewijs: Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit via Testen voor Toegang.

Zorg dat u bij aankomst op het station van Beekbergen uw Coronatoegangsbewijs samen met uw legitimatie kunt tonen, dit is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder (controle met legitimatie is verplicht voor iedereen van 14 jaar en ouder).

Aankomende rijdagen

  • No Events were found.

Vertrektijden

Rit 1 (Uitverkocht)
Deze speciale gebeurtenis zal starten om 09:30 op het Museumstation van Beekbergen. Gedurende de eerste 45 minuten kunt u een bezoek brengen aan het Museumstoomdepot en kennismaken met Sinterklaas en zijn Pieten.

Nadat iedereen is ingestapt in de zitrijtuigen die achter de stoomlocomotief hangen, zal de stoomtrein rond 10:15 vertrekken vanaf station Beekbergen voor een reis naar Eerbeek en terug. U bent weer terug op het station van Beekbergen om 11:35.

 

Rit 2 (Laatste tickets)
Deze speciale gebeurtenis zal starten om 12:35 op het Museumstation van Beekbergen. Gedurende de eerste 45 minuten kunt u een bezoek brengen aan het Museumstoomdepot en kennismaken met Sinterklaas en zijn Pieten.

Nadat iedereen is ingestapt in de zitrijtuigen die achter de stoomlocomotief hangen, zal de stoomtrein rond 13:20 vertrekken vanaf station Beekbergen voor een reis naar Eerbeek en terug. U bent weer terug op het station van Beekbergen om 14:30.

 

Rit 3 (Laatste tickets)
Deze speciale gebeurtenis zal starten om 15:30 op het Museumstation van Beekbergen. Gedurende de eerste 45 minuten kunt u een bezoek brengen aan het Museumstoomdepot en kennismaken met Sinterklaas en zijn Pieten.

Nadat iedereen is ingestapt in de zitrijtuigen die achter de stoomlocomotief hangen, zal de stoomtrein rond 16:15 vertrekken vanaf station Beekbergen voor een reis naar Eerbeek en terug. U bent weer terug op het station van Beekbergen om 17:35.

 

Tarieven

De actuele tarieven voor deze speciale rijdag kunt u vinden op de tarieven-pagina.

Tickets

Voor deze speciale rijdag is reserveren verplicht, reserveren is mogelijk via de kaartjeswinkel.

Winkelwagen
Back To Top