Skip to content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Zakelijk op het juiste spoor

Een dag de stoomtrein afhuren en met uw gezelschap terug in de warme ambiance van de spoortijd van toen.

Naast het huren van de trein met reguliere zitplaatsen is er ook een mogelijkheid om een culinaire rit exclusief voor uw gezelschap te organiseren. Hiervoor heeft de VSM enkele historische internationale restauratierijtuigen die zijn uitgerust met complete keukens. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om in een rijdende trein een diner, lunch, buffet en andere feestelijke maaltijden te serveren. Zo kunt u in onze historische rijtuigen comfortabel en sfeervol tafelen.

De stoomtrein rijdt op het traject Apeldoorn-Dieren met thema-arrangementen op enkele rijdagen (zie hiervoor onze rijdagenkalender):

  • De Spooktrein;
  • De Kersttrein;
  • De Sinterklaas-Express.

– Tekst gaat verder onder de foto –

Op het juiste spoor
met uw eigen trein!

In Beekbergen is het Museumstation van de VSM gevestigd met het stoomdepot en de locomotievenloods. Het stoomdepot geeft u een indruk van het stoomtijdperk van de spoorwegen uit de vorige eeuw, u zet hier letterlijk een stap terug in de tijd. Een bezoek aan het stoomdepot, met vele voorzieningen die nodig zijn om met stoomlocomotieven te rijden, is het meer dan waard.

Voor groepen kan een rondleiding worden verzorgd over het depot en de locomotievenloods, waarbij wordt verteld wat er zoal komt kijken bij het rijden met historische stoomtreinen. Ook buiten de rijdagen om wordt voor gezelschappen mogelijkheid geboden een rondleiding te krijgen over stoomdepot. Het station heeft een prachtige stationsrestauratie met diverse mogelijkheden voor een kopje koffie, lunch of high tea. Hier kunt u ook een bedrijfspresentatie geven of een vergadering met uw collega’s houden.

Maatwerk

De Veluwsche Stoomtrein Mij biedt de mogelijkheid om in de periode van begin april tot eind december op haar spoorlijn exclusief voor uw gezelschap een (stoom)trein te laten rijden. De dienstregeling wordt daarbij in overleg met u speciaal samengesteld. U bepaalt zelf het tijdstip van vertrek en vanaf welk station. U beschikt dan gedurende maximaal 5 uur exclusief over uw stoomtrein. Een eventueel bezoek aan het stoomdepot is daarbij eventueel in te plannen. De VSM informeert u graag over de verschillende mogelijkheden. U huurt uw eigen stoomtrein al vanaf €3.300,- en een dieseltrein vanaf €1.900,-.

Winkelwagen
Back To Top