skip to Main Content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Smul van een heerlijke pannenkoekenlunch

Regelmatig stoomt de VSM met stoomtreinen over de Veluwe, in deze trein zal dan een origineel Wagon-Lits rijtuig uit 1927 meerijden. Tijdens deze reis over een deel van de VSM-spoorlijn, kunt u in ons Wagon-Lits rijtuig genieten van een heerlijke pannenkoekenlunch. Onze pannenkoekenbakker bakt de meest heerlijke pannenkoeken in onze rijdende keuken voor u klaar.

Let op:
Voor de pannenkoekenlunch in de stoomtrein heeft u volgens de regels van de Rijksoverheid een Coronatoegangsbewijs nodig. U kunt op één van deze drie manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

 • Vaccinatiebewijs: Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
 • Herstelbewijs: Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
 • Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit via Testen voor Toegang.

Zorg dat u bij aankomst van het restauratierijtuig uw Coronatoegangsbewijs samen met uw legitimatie kunt tonen, dit is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder (controle met legitimatie is verplicht voor iedereen van 14 jaar en ouder).

Aankomende rijdagen

 • Pannenkoekenlunch

  10 Oktober 2021
 • Pannenkoekenlunch

  17 Oktober 2021
 • Pannenkoekenlunch

  19 Oktober 2021
 • Pannenkoekenlunch

  20 Oktober 2021

Vertrektijden

De vertrektijd is om 10:45 uur vanaf het Museumstation Beekbergen (hier bent u terug om 13:30), daarnaast kunt u ook opstappen in Apeldoorn om 11:45 (hier bent u terug om 14:40). Gedurende de reis heeft u daarnaast 45 minuten de tijd om het Museumstoomdepot in Beekbergen te bezoeken.

Tarieven

De actuele tarieven voor dit arrangement kunt u vinden op onze tarieven-pagina.

Tickets

Voor dit arrangement is reserveren verplicht, reserveren is binnenkort mogelijk.

Close search
Winkelmand
Back To Top