skip to Main Content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Beleef de avondzon op de Veluwe!

Bekijk in de vroege avond de Veluwe eens op een andere manier, namelijk vanuit de rijdende stoomtrein! Geniet van het prachtige uitzicht tijdens uw avondrit over de Koningslijn. U komt ogen en oren te kort want de Veluwe is op zijn mooist tijdens het gouden uur, het laatste uur voor zonsondergang. Om helemaal in de romantische sfeer te komen is het mogelijk om vooraf uw borrelpakket bij te boeken voor een nog smaakvollere reis!

Voorafgaand aan uw reis kunt u een bezoek brengen aan station Beekbergen, het hart van een levend spoorwegmuseum: het Museumstoomdepot! Hier beleeft u de tijd van vroeger met een zeer omvangrijke collectie materieel, een grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw met een authentiek stationskantoor, een grote draaischijf voor het draaien van de stoom- en diesellocomotieven, een rijdende kolenkraan, waterkolommen, vleugelseinen, handbediende overwegen en nog veel meer.

Aankomende rijdagen

  • No Events were found.

Vertrektijden

De vertrektijd is om 19:00 uur vanaf het Museumstation Beekbergen (u bent hier rond 21:00 uur weer terug), op overige stations is geen mogelijkheid tot in- en/of uitstappen. Voorafgaand van de treinreis kunt u tussen 18:00 en 18:45 een 45 minuten durend bezoek brengen aan het Museumstation Beekbergen.

Tarieven

De actuele tarieven voor dit arrangement kunt u vinden op onze de tarieven pagina.

Tickets

Voor de Summer-Night Express is het vooraf aanschaffen van uw tickets van harte aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen, dit is mogelijk via de kaartjeswinkel.

Cart
Back To Top