skip to Main Content
Logo Brons 2020 Gelderland
Logo Brons 2020 Gelderland

Beleef het Museumstation Beekbergen

Bij station Beekbergen ligt het hart van het levend spoorwegmuseum: het Museumstoomdepot met een zeer omvangrijke collectie materieel, een grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw met een authentiek stationskantoor, een grote draaischijf voor het draaien van de stoom- en diesellocomotieven, een rijdende kolenkraan, waterkolommen, vleugelseinen, handbediende overwegen en nog veel meer.

Op de groene rijdagen kunt u na afloop van de treinreis over de Koningslijn een 45 minuten durend bezoek brengen aan het Museumstation Beekbergen. Hier waant u zich even terug in de tijd dat de stoomtrein nog een gewone verschijning was.

Met de Stoomcourant in de hand wandelt u langs alle bijzondere plekjes, zo kunt u zelf beleven wat er in het stoomdepot vroeger allemaal moest gebeuren om met stoomtreinen te kunnen rijden. Bezoek ook het stationsgebouw met een restauratie voor een hapje en een drankje.

Aankomende rijdagen

 • Museumstation Beekbergen

  27 September 2020
 • Museumstation Beekbergen

  4 Oktober 2020
 • Museumstation Beekbergen

  11 Oktober 2020
 • Museumstation Beekbergen

  20 Oktober 2020

Vertrektijden

De vertrektijd is om 10:00 en 13:30 uur vanaf het Museumstation Beekbergen, op overige stations is geen mogelijkheid tot in- en/of uitstappen. De stoomtrein zal rijden volgens de groene dienstregeling.

Tarieven

De actuele tarieven voor dit arrangement kunt u vinden op onze de tarieven pagina, het bezoek aan Museumstation Beekbergen zit bij de prijs inbegrepen van uw reguliere retourkaarten.

Tickets

Voor de groene rijdagen wanneer de stoomtrein 45 minuten stilstaat op Museumstation Beekbergen is reserveren verplicht, reserveren is mogelijk via de kaartjeswinkel.

Copyright © 2020 Veluwsche Stoomtrein Maatschappij | Professionele website laten maken

Close search

Winkelmand

Back To Top