Skip to content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Beleef het Museumstation Beekbergen

Bij station Beekbergen ligt het hart van het levend spoorwegmuseum: het Museumstoomdepot met een zeer omvangrijke collectie materieel, een grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw met een authentiek stationskantoor, een grote draaischijf voor het draaien van de stoom- en diesellocomotieven, een rijdende kolenkraan, waterkolommen, vleugelseinen, handbediende overwegen en nog veel meer.

Op de groene en blauwe rijdagen kan je een ruim 45 minuten durend bezoek brengen aan het Museumstation Beekbergen. Hier waan je jezelf even terug in de tijd dat de stoomtrein nog een gewone verschijning was.

Met de Stoomcourant in de hand wandel je langs alle bijzondere plekjes, zo kan je beleven wat er in het stoomdepot vroeger allemaal moest gebeuren om met stoomtreinen te kunnen rijden. Bezoek ook het stationsgebouw met een restauratie voor een hapje en een drankje.

Aankomende rijdagen

 • Museumstation Beekbergen

  26 Mei 2024
 • Museumstation Beekbergen

  2 Juni 2024
 • Museumstation Beekbergen

  9 Juni 2024
 • Museumstation Beekbergen

  16 Juni 2024

Vertrektijden

Gedurende de groene rijdagen zal de stoomtrein van 13:30 tot 14:25 een 45 minuten durend bezoek brengen aan het Museumstation Beekbergen.

Tarieven

De actuele tarieven voor dit arrangement kan je vinden op onze de tarieven pagina, het bezoek aan Museumstation Beekbergen zit bij de prijs inbegrepen van de reguliere dagkaarten.

Tickets

Voor de groene en blauwe rijdagen is het vooraf aanschaffen van tickets van harte aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen, dit is mogelijk via de kaartjeswinkel.

Winkelwagen
Back To Top