skip to Main Content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Beleef het Museumstation Beekbergen

Bij station Beekbergen ligt het hart van het levend spoorwegmuseum: het Museumstoomdepot met een zeer omvangrijke collectie materieel, een grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw met een authentiek stationskantoor, een grote draaischijf voor het draaien van de stoom- en diesellocomotieven, een rijdende kolenkraan, waterkolommen, vleugelseinen, handbediende overwegen en nog veel meer.

Op de groene rijdagen kunt u een 45 minuten durend bezoek brengen aan het Museumstation Beekbergen. Hier waant u zich even terug in de tijd dat de stoomtrein nog een gewone verschijning was.

Met de Stoomcourant in de hand wandelt u langs alle bijzondere plekjes, zo kunt u zelf beleven wat er in het stoomdepot vroeger allemaal moest gebeuren om met stoomtreinen te kunnen rijden. Bezoek ook het stationsgebouw met een restauratie voor een hapje en een drankje.

Aankomende rijdagen

 • Museumstation Beekbergen

  3 Juli 2022
 • Museumstation Beekbergen

  10 Juli 2022
 • Museumstation Beekbergen

  11 Juli 2022
 • Museumstation Beekbergen

  12 Juli 2022

Vertrektijden

De vertrektijd is om 10:45 of 12:15 uur vanaf het Museumstation Beekbergen (hier bent u terug om 13:30 of 15:20), daarnaast kunt u ook opstappen in Apeldoorn om 11:45 (hier bent u terug om 14:40). Gedurende de reis heeft u daarnaast 45 minuten de tijd om het Museumstoomdepot in Beekbergen te bezoeken. In- en/of uitstappen op andere stations is ook mogelijk, kijk hiervoor goed in onze dienstregeling.

Tarieven

De actuele tarieven voor dit arrangement kunt u vinden op onze de tarieven pagina, het bezoek aan Museumstation Beekbergen zit bij de prijs inbegrepen van uw reguliere dagkaarten.

Tickets

Voor de groene rijdagen is het vooraf aanschaffen van uw tickets van harte aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen, dit is mogelijk via de kaartjeswinkel. Online boekt u uw kaartjes goedkoper dan aan de kassa!

Winkelwagen
Back To Top