skip to Main Content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Beleef het Museumstation Beekbergen

Let op: in verband met het Corona-virus weten wij nog niet wanneer wij dit arrangement kunnen aanbieden.

Bij station Beekbergen ligt het hart van het levend spoorwegmuseum: het Museumstoomdepot met een zeer omvangrijke collectie materieel, een grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw met een authentiek stationskantoor, een grote draaischijf voor het draaien van de stoom- en diesellocomotieven, een rijdende kolenkraan, waterkolommen, vleugelseinen, handbediende overwegen en nog veel meer.

Op de groene rijdagen kunt u na afloop van de treinreis over de Koningslijn een 45 minuten durend bezoek brengen aan het Museumstation Beekbergen. Hier waant u zich even terug in de tijd dat de stoomtrein nog een gewone verschijning was.

Met de Stoomcourant in de hand wandelt u langs alle bijzondere plekjes, zo kunt u zelf beleven wat er in het stoomdepot vroeger allemaal moest gebeuren om met stoomtreinen te kunnen rijden. Bezoek ook het stationsgebouw met een restauratie voor een hapje en een drankje.

Aankomende rijdagen

 • Museumstation Beekbergen

  27 Juni 2021
 • Museumstation Beekbergen

  4 Juli 2021
 • Museumstation Beekbergen

  11 Juli 2021
 • Museumstation Beekbergen

  12 Juli 2021

Vertrektijden

De vertrektijd is om 10:00 en 13:30 uur vanaf het Museumstation Beekbergen, op overige stations is geen mogelijkheid tot in- en/of uitstappen. De stoomtrein zal rijden volgens de groene dienstregeling.

Tarieven

De actuele tarieven voor dit arrangement kunt u vinden op onze de tarieven pagina, het bezoek aan Museumstation Beekbergen zit bij de prijs inbegrepen van uw reguliere retourkaarten.

Tickets

Voor de groene rijdagen is reserveren verplicht, reserveren is mogelijk via de kaartjeswinkel.

Close search
Winkelmand
Back To Top