skip to Main Content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Christmas-Express vanaf station Arnhem Centraal!

De Christmas-Express zal naar alle waarschijnlijkheid pas weer plaatsvinden in de december 2022, blijf onze website in de gaten houden voor het laatste nieuws.

Dé kans voor jong en oud om de natuur van het Veluwe Massief en de Gelderse Vallei vanuit een comfortabel verwarmde stoomtrein te beleven. Wanneer de stoomtrein dampend en puffend met twee grote stoomlocomotieven klaarstaat langs het perron op het station van Arnhem Centraal, komen de witte stoompluimen al onder de historische rijtuigen vandaan. Deze worden nog ouderwets verwarmd met stoom uit de grote stoomlocomotief. De conducteurs in historische kledij staan al op u te wachten om te assisteren bij het instappen.

Dan klinkt het vertreksein voor een winterse beleving zoals in vroeger dagen. De locomotief en haar sleep rijtuigen hullen zich tijdens het vertrek in wolken van stoom. Terwijl de trein op snelheid komt kunt u genieten van het prachtige uitzicht tussen Arnhem en het station van Ede-Wageningen. Na een korte stop op dit station, zal de stoomtrein weer met een aardig gangetje terugrijden naar het station van Arnhem Centraal waar u weer uit kunt stappen en uw weg kunt vervolgen.

Onderweg klinkt keer op keer de stoomfluit, u waant zich echt in een andere tijd terwijl wij met onze stoomtrein tussen alle reguliere treinen door rijden.

Stap in en reis mee met The Christmas Express!

Aankomende rijdagen

De Christmas-Express zal naar alle waarschijnlijkheid pas weer plaatsvinden in de december 2022, blijf onze website in de gaten houden voor het laatste nieuws.

Vertrektijden

Het exacte programma voor deze speciale ritten is momenteel nog niet bekend, binnenkort volgt meer informatie.

Tarieven

De tarieven voor deze speciale ritten zijn momenteel nog niet bekend, binnenkort volgt meer informatie.

Tickets

Voor deze bijzondere stoomritten vanaf station Arnhem Centraal is reserveren verplicht, reserveren is momenteel nog niet mogelijk.

Winkelwagen
Back To Top