Ga naar hoofdinhoud
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Christmas-Express vanaf station Arnhem Centraal!

Dé kans voor jong en oud om de natuur van het Veluwe Massief en de Gelderse Vallei vanuit een comfortabel verwarmde stoomtrein te beleven. Wanneer de stoomtrein dampend en puffend met twee grote stoomlocomotieven klaarstaat langs het perron op het station van Arnhem Centraal, komen de witte stoompluimen al onder de historische rijtuigen vandaan. Deze worden nog ouderwets verwarmd met stoom uit de grote stoomlocomotief. De conducteurs in historische kledij staan al op u te wachten om te assisteren bij het instappen.

Dan klinkt het vertreksein voor een winterse beleving zoals in vroeger dagen. De locomotief en haar sleep rijtuigen hullen zich tijdens het vertrek in wolken van stoom. Terwijl de trein op snelheid komt kunt u genieten van het prachtige uitzicht tussen Arnhem en het station van Ede-Wageningen. Na een korte stop op dit station, zal de stoomtrein weer met een aardig gangetje terugrijden naar het station van Arnhem Centraal waar u weer uit kunt stappen en uw weg kunt vervolgen.

Onderweg klinkt keer op keer de stoomfluit, u waant zich echt in een andere tijd terwijl wij met onze stoomtrein tussen alle reguliere treinen door rijden.

Stap in en reis mee met The Christmas Express!

Aankomende rijdagen

  • Christmas-Express

    16 December 2023 to 17 December 2023

Vertrektijden

De stoomtrein zal vanaf het NS-station Arnhem Centraal vertrekken, de dienstregeling volgt op een later moment. The Christmas-Express zal na een reis van Arnhem naar Ede-Wageningen, ongeveer driekwartier later, weer terugkeren op Arnhem Centraal.

Tarieven

Voor deze ritten zijn in de toekomst retourtickets verkrijgbaar.

Tickets

Voor deze bijzondere stoomritten vanaf station Arnhem Centraal is reserveren verplicht, reserveren is dit najaar mogelijk via de kaartjeswinkel.

Winkelwagen
Back To Top