Skip to content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Beleef het Museumstation Beekbergen

Bij station Beekbergen ligt het hart van het levend spoorwegmuseum: het Museumstoomdepot met een zeer omvangrijke collectie materieel, een grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw met een authentiek stationskantoor, een grote draaischijf voor het draaien van de stoom- en diesellocomotieven, een rijdende kolenkraan, waterkolommen, vleugelseinen, handbediende overwegen en nog veel meer.

Op de groene, gele en blauwe rijdagen kunt u een 45 minuten durend bezoek brengen aan het Museumstation Beekbergen. Hier waant u zich even terug in de tijd dat de stoomtrein nog een gewone verschijning was.

Met de Stoomcourant in de hand wandelt u langs alle bijzondere plekjes, zo kunt u zelf beleven wat er in het stoomdepot vroeger allemaal moest gebeuren om met stoomtreinen te kunnen rijden. Bezoek ook het stationsgebouw met een restauratie voor een hapje en een drankje.

Aankomende rijdagen

  • No Events were found.

Vertrektijden

Gedurende de blauwe rijdagen (dinsdag t/m donderdag) in het hoogseizoen zal de stoomtrein van 12:00 tot 12:45 en van 16:00 tot 16:45 een 45 minuten durend bezoek brengen aan het Museumstation Beekbergen. Op de gele rijdagen (zondag, maandag, vrijdag) is dit alleen mogelijk van 16:00 tot 16:45.

Om de zomerdienstregeling te bekijken kiest u eerst één van de stations als opstaplocatie, daarna krijgt u de verschillende mogelijkheden te zien met vertrek- en aankomsttijden (en de bezoekmogelijkheden aan het Museumstoomdepot in Beekbergen, tijdens of na afloop van uw reis).

Tarieven

De actuele tarieven voor dit arrangement kunt u vinden op onze de tarieven pagina, het bezoek aan Museumstation Beekbergen zit bij de prijs inbegrepen van uw reguliere dagkaarten.

Tickets

Voor de groene, gele en blauwe rijdagen is het vooraf aanschaffen van uw tickets van harte aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen, dit is mogelijk via de kaartjeswinkel. Online boekt u uw kaartjes goedkoper dan aan de kassa!

Warenkorb
An den Anfang scrollen