Skip to content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Dieseldag bij de VSM

Stap aan boord voor een onvergetelijke dag terug in de tijd vol dieselgeweld!

Op vrijdag 10 mei nodigen we je uit om de nostalgie van dieseltreinen te ervaren tijdens onze speciale dieseldag. Ontdek de kracht en elegantie van de NS-serie 2200 en 2400 locomotieven terwijl ze door het prachtige landschap van de Veluwe brullen.

Het belooft een dag boordevol avontuur te worden, met een programma dat start om 09:00 en duurt tot circa 17:45 (zorg dat je uiterlijk om 09:15 aanwezig bent). Als deelnemer aan deze exclusieve fotodag word je verwend met de kans om aan boord te stappen van onze historische reizigerstrein op het begin- en eindpunt: station Beekbergen.

Tijdens de reis zul je talloze gelegenheden hebben om actiefoto’s te maken van onze diesellocomotieven op verschillende pittoreske locaties langs de Koningslijn. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de machtige machines vastlegt met reizigers- en goederentreinen, omringd door de schoonheid van de Veluwe.

Mis deze unieke kans niet om de rijke geschiedenis van de spoorwegen te omarmen en de sensatie van het verleden tot leven te zien komen. Reserveer vandaag nog je plek voor onze dieseldag en maak je klaar voor een dag vol spanning, fotografie en herinneringen die een leven lang meegaan!

We kijken ernaar uit je aan boord te verwelkomen voor een dag vol treinplezier en avontuur!

Aankomende rijdagen

  • No Events were found.

Vertrektijden

De aanvangstijd is om 09:00 in het Museumstation van Beekbergen (inloop vanaf circa 08:30, tot uiterlijk 09:15) , rond 17:45 zal de excursietrein weer terug zijn op het station (het programma kan uitlopen).

Tarieven

Een dagprogrammakaart kost €95,00, hiermee kan je gedurende de gehele dag met de excursietrein meerijden en het samengestelde programma bijwonen, bij het ontvangst staat er koffie en thee klaar.

Tickets

Voor dit dagprogramma is reserveren verplicht, reserveren is mogelijk via onze online kaartjeswinkel.

Winkelwagen
Back To Top