Skip to content
Logo Brons 2020 Gelderland
Logo Brons 2020 Gelderland

Verkiezing "leukste uitje 2021" is van start gegaan!

Het is inmiddels wel duidelijk dat 2020, vanwege het coronavirus, de boeken in gaat als een bijzonder jaar. Een paar maanden lang moesten we zoveel mogelijk thuis blijven en sloten dierentuinen, musea en attractieparken tijdelijk hun deuren. Gelukkig is het nu weer mogelijk eropuit te gaan! De favoriete uitjes zijn geopend en, ook met de coronamaatregelen, beleven wij er een heerlijk dagje uit. Het is voor de attractieparken, dierentuinen en musea pittig geweest om tijdelijk te moeten sluiten. Bovendien mogen ze, vanwege de coronamaatregelen, nu minder bezoekers tegelijkertijd binnen laten.  Je kunt jouw favoriete uitje helpen door op ze te stemmen in de verkiezing Leukste uitje van Nederland. Welk uitje draag jij een warm hart toe?

Help jij ons ook door te stemmen in de verkiezing Leukste uitje van Nederland. Stemmen is mogelijk via deze link en beoordeel de VSM op alle vijf de thema’s met 10 sterren. Vraag ook uw familie, vrienden, kennissen, buren, reisgenoten, dorps/stadsgenoten en ieder andere persoon die u de komende dagen tegenkomt om hun stem uit te brengen op de VSM.

– Tekst gaat verder onder de foto –

Stem op de VSM!

Twaalf uitjes zijn in de race voor de titel Leukste uitje van Gelderland 2021’. Een vakjury heeft de top twaalf vastgesteld en nu is het aan de bezoekers om hun stem uit te brengen. De Gelderse uitjes die genomineerd zijn: Veluws Zandsculpturenfestijn, Slot Loevestein, De Tuinen van Appeltern, MuZIEum Nijmegen, het Kröller-Müller Museum, De Spelerij, Airborne Museum ‘Hartenstein’, Amusementspark Tivoli, GeoFort, de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij, het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem en ZERO55. En voor de 5e maal op rij is ook dit jaar de VSM wederom genomineerd.

Dat een kleiner museum niet kansloos hoeft te zijn bij een landelijke verkiezing hebben wij als VSM de afgelopen jaren bewezen. Na twee jaar op de bronzen plek te hebben gestaan willen we dit jaar graag doorstomen naar de zilveren en misschien wel gouden plek!  Je kunt jouw favoriete uitje helpen door op ze te stemmen in de verkiezing Leukste uitje van Gelderland. Mag de VSM uw stem hebben?

Help jij ons ook door te stemmen in de verkiezing Leukste uitje van Nederland. Stemmen is mogelijk via deze link. De winnaars worden begin volgend jaar bekendgemaakt.

Stem op jouw favoriete uitje en wie weet win jij een dagje uit met het hele gezin. Onder alle deelnemers verloot de ANWB namelijk 5x een dagje uit voor vijf personen.

Winkelwagen
Back To Top