Skip to content
Logo-Brons-2021-Gelderland3
Logo-Brons-2021-Gelderland3

Een ware griezel beleving op de Koningslijn

De Halloween Griezel-Express zal naar alle waarschijnlijkheid pas weer plaatsvinden in de oktober 2023, blijf onze website in de gaten houden voor het laatste nieuws.

Bij de treinreis van de Halloween-Griezel-Express is niets zoals het lijkt. Met het invallen van de schemer komt Herr Hoff – de vloek van de VSM – samen met andere duistere figuren tot leven. De weerloze reizigers van de vorige editie van de Griezel-Express hebben meerdere trauma’s opgelopen, wat er precies is gebeurd is nog altijd een raadsel. Tijdens deze editie reist u mee in één van onze zitrijtuigen om te genieten van deze bloedstollende reis.

Plotseling komt de stoomtrein tot stilstand op het verlaten station van Loenen. Loenen is omgetoverd tot een spookstation, gaat het u lukken om na afloop van de route door dit spookstation en omliggende weilanden weer in de trein te stappen om terug te keren naar uw beginstation?

Aankomende rijdagen

De Halloween Griezel-Express zal naar alle waarschijnlijkheid pas weer plaatsvinden in de oktober 2023, blijf onze website in de gaten houden voor het laatste nieuws.

Vertrektijden

U kunt starten op het NS-station in Apeldoorn (18:45) of op het Museumstation Beekbergen (18:00). U bent in Apeldoorn weer terug rond 22:30, in Beekbergen rond 22:00. De tijden van terugkomst in Apeldoorn en Beekbergen zijn onder voorbehoud van eventuele uitloop van het evenement.

Tarieven

De actuele tarieven voor deze speciale rijdag kunt u vinden op de tarieven-pagina.

Tickets

Voor deze speciale rijdag is vooraf reserveren verplicht, reserveren is op dit moment nog niet mogelijk.

Belangrijke informatie

Voordat u gaat reserveren willen wij u op de volgende punten wijzen:

  • Deelname geschiedt geheel op eigen risico;
  • Voor het bezoek aan het spookstation raden wij u aan uw kleding af te stemmen met de weersomstandigheden, daarnaast adviseren wij het dragen van stevige schoenen;
  • Deelname aan de Griezel-Express raden wij af voor mensen die moeilijk ter been zijn, last hebben van flitslichten, rugklachten hebben, lijden aan hartkwalen of zwanger zijn. Indien u twijfelt, neem dan vooraf contact met ons op via halloween@stoomtrein.org;
  • Minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar, voor kinderen t/m 16 jaar is begeleiding van een volwassene verplicht.
Warenkorb
An den Anfang scrollen